Gezellig groen en centraal wonen aan het Buntplein in Maarn

Wonen aan het Buntplein in Maarn!

Een goede plek om te wonen is een plek die bij je past.
Aan het Buntplein in Maarn, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, wacht jouw plek op je. Of je nu uit Maarn of omgeving komt, of verder weg: als je hier eenmaal woont, heb je alles precies zo voor elkaar als je altijd al gewenst had.

Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een heerlijk uitzicht over het plein. Helemaal gasloos, dus je bent voorbereid op de toekomst. Aan het Buntplein kun je kiezen uit drie verschillende woningtypen, die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben.

Je hebt er even op moeten wachten, maar we zijn zover! De verkoop van de zes eengezinswoningen van het BuntPlein Maarn (BPM) is gestart. De definitieve verkoopprijzen van de zes woningen staan online. Je kunt dus vanaf nu je eerder doorgegeven favoriete top 5 nog aanpassen of definitief aan ons doorgeven. Dit kan tot donderdag 10 december a.s. Vanaf vrijdag 11 december a.s. zullen we de woningen gaan toewijzen. Je ontvangt vanzelf bericht of je bent toegewezen of niet.

Vergeet niet de vragenlijst in te vullen die klaar staat in je account. Alleen volledig ingevulde profielen zullen als eerste meegenomen worden bij de eerste toewijzing.

De 7 appartementen worden in een volgende fase (1e kwartaal 2021) aangeboden.

Kortom:

✔ 3 verschillende type woningen
✔ Allen gasloos
✔ Een van de weinige nieuwbouwprojecten in Maarn
✔ Alle faciliteiten in de buurt
✔ Rustig en groen wonen, met de gezellige drukte van de stad 'om de hoek'
✔ Perfect bereikbaar

Dit is je kans!

Actueel aanbod

Alle voorzieningen bij de hand

Vanaf je nieuwe centraal gelegen woonplek rijd je binnen no-time op de A12, waarna je alle kanten op kunt. Ook heeft Maarn een eigen NS-station, net als allerlei voorzieningen, zoals een basisschool, een supermarkt en vele andere winkels. Bovendien ben je één van de gelukkigen die een nationaal park in zijn achtertuin heeft. Hou je dus van de natuur of van fietsen en wandelen? Dan zit je hier helemaal goed!

Buntplein Maarn

Schrijf je in!

Word je enthousiast van de gedachte aan een woning aan het Buntplein? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de mogelijkheden om hier op een heerlijke plek een huis te kopen. De pre-Sale is gestart en loopt nog tot en met 2 december a.s. De verkoop van de zes eengezinswoningen start vrijdag 4 december a.s. De appartementen worden in het eerste kwartaal van 2021 aangeboden.

Inschrijven >>

Vrijblijvend financieringsadvies?

Heb je interesse in een woning van BuntPleinMaarn? Neem dan alvast contact op met Vallei en Heuvelrug Hypotheken voor de financiële check, of geef aan bij het digitale inschrijven dat zij contact met jou mogen opnemen.