Gezellig groen en centraal wonen aan het Buntplein in Maarn

Wonen aan het Buntplein in Maarn!

Een goede plek om te wonen is een plek die bij je past.
Aan het Buntplein in Maarn, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, wacht jouw plek op je. Of je nu uit Maarn of omgeving komt, of verder weg: als je hier eenmaal woont, heb je alles precies zo voor elkaar als je altijd al gewenst had. Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een heerlijk uitzicht over het plein. Helemaal gasloos, dus je bent voorbereid op de toekomst. Aan het Buntplein kun je kiezen uit drie verschillende woningtypen, die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben.

Er zijn nog enkele eengezinswoningen beschikbaar!

De verkoop van de 7 appartementen is gestart.

Voor deze appartementen gelden toewijzingsvoorwaarden die je kunt bekijken bij 'toewijzingsvoorwaarden in het menu'. De verkoop van deze appartementen zal geheel online geschieden. Door een account te maken, of in te loggen indien je reeds een account hebt, kun je je voorkeuren aangeven. Vergeet niet de vragenlijst volledig in te vullen die ook klaar staat in je account. Alleen volledig ingevulde vragenlijsten worden behandeld voor de toewijzing.

Het doorgeven van je voorkeuren is niet meer mogelijk. Wij zullen deze week zoveel mogelijk eerste keuzes toewijzen aan diegenen die voldoen aan de toewijzingsvoorwaarden. Heb je je ingeschreven en je voorkeuren doorgegeven en de vragenlijst ingevuld? Dan krijg je vanzelf bericht per mail of je een woning hebt toegewezen gekregen.

Kortom:

✔ 3 verschillende type woningen en 7 appartementen
✔ Allen gasloos
✔ Een van de weinige nieuwbouwprojecten in Maarn
✔ Alle faciliteiten in de buurt
✔ Rustig en groen wonen, met de gezellige drukte van de stad 'om de hoek'
✔ Perfect bereikbaar

Dit is je kans!

Check de beschikbaarheid

Actueel aanbod

Alle voorzieningen bij de hand

Vanaf je nieuwe centraal gelegen woonplek rijd je binnen no-time op de A12, waarna je alle kanten op kunt. Ook heeft Maarn een eigen NS-station, net als allerlei voorzieningen, zoals een basisschool, een supermarkt en vele andere winkels. Bovendien ben je één van de gelukkigen die een nationaal park in zijn achtertuin heeft. Hou je dus van de natuur of van fietsen en wandelen? Dan zit je hier helemaal goed!

Buntplein Maarn

Schrijf je in!

Word je enthousiast van de gedachte aan een woning aan het Buntplein? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de mogelijkheden om hier op een heerlijke plek een huis te kopen. De verkoop van de zes eengezinswoningen en zeven appartementen is gestart. Voor de appartementen gelden toewijzingsvoorwaarden. Deze kun je uitvoerig bekijken op onze site.

Bekijk de toewijzingsvoorwaarden

Vrijblijvend financieringsadvies?

Heb je interesse in een woning van BuntPleinMaarn? Neem dan alvast contact op met Vallei en Heuvelrug Hypotheken voor de financiële check, of geef aan bij het digitale inschrijven dat zij contact met jou mogen opnemen.